De opgelegde straf blijft van kracht wat in algemeen reglement vermeld staat dat ik verkeerd zou hebben gestaan op de startgrid op 6 april 2019 met 20 seconden tijdstraf door de wedstrijdleider. Ook dat official mij daar attent op maakte, niet de official zien doen naar mij.

Ondanks we aantal foto’s als bewijs hebben die het omstotelijk bewijzen dat ik goed stond op P31. Ook foto’s van andere coureur(s) die rommelden met hun startplek. Maar helaas blijf ik de dupe. 
In algemeen reglement van OW cup zijn foto’s geen bewijs, wel van de official zijn oogpunt. Ook officials kunnen fouten maken, maar goed. We sluiten dit hoofdstuk af, willen daar geen energie meer in steken. Gaan door naar volgende race. 

We zullen in het vervolg heel goed opletten. Ik race al zo lang en nooit een fout gemaakt op de startgrid. Het is namelijk niet moeilijk 》Je ziet op de lijst welke rij je moet staan en op welk nummer. Dan kan er niets mis gaan, toch. ?

Koppie omhoog. Next round… gaasss! ?

Mariska

 

Categories: Nieuws