Racedag 30 april

Pitbox 4 opgezocht waar mijn motor vannacht mocht staan aan de acculader en overdag bij ze mocht zijn. Mij gauw inschrijven en daarna motor pakken voor de keuring. Accu is vol en ik wil de motor graag starten… oh nee geen gehoor. Shit dit is geen goed teken! Anderen proberen hem aan te duwen, ook niks. Accu omgewisseld met die van Pieter zijn trx samen met Renzo. Fernand Prevoo kwam langs om mij bij te staan die dag aangezien Pieter er niet aanwezig kon zijn. Eenmaal accu omgewisseld en proberen te starten, ook niks. Eigen accu geeft wel vol aan. Hmmm, meteen wisten we dat het niet aan de accu ligt.

Pieter opgebeld en 2e optie de aan de vliegwiel draaien, dat ging wel erg zwaar. Bauke heeft ook even naar gekeken en resulteerde duidelijk op een vastgedraaide vliegwiel die ik op trainingsdag in vierde sessie heb opgelopen. Iets met de blok aan de hand? Behoorlijk zuur!
Pech weekend voor zowel mij als Pieter. Nou dat zit er op. Motor maar weer ingeladen en alles opgeruimd en beladen Sprinter weer terug gebracht naar de zaak van Pieter. Alles uitgeladen en ik ben weer terug gebracht door zijn werknemer.
Ik ben maar een dagje gaan kijken. Ik had best er op verheugd ondanks de regen en best mooie tijden heb neergezet de dag ervoor en wel erg benieuwd was waar ik had kunnen staan in beide regenraces, ook qua tijden denk ik dat ik sneller kon zijn dan 2:19 in de regen.

Komend weekend bouwen ze het 940cc blok over in die van mij. Pieter heeft daar 2 dagen mee gereden en het loopt super snel. Ondanks hij gevallen is, is er geen schade aan het blok. Ze kijken nog naar de slipper clutch aangezien die begon te slippen bij voluit accelereren.

19 mei OW cup in de planning en hopen dat de motor 100% ok is!

We wouden graag leuke teamfoto’s met de vernieuwde design en Damen pak van Mariska, door het slechte weer is het niet door gegaan. Toch zijn er tussendoor wel wat plaatjes geschoten. Betere foto’s van beide TRXen komen nog. Eerst Pieter zijn fiets maar zien op te lappen.

Op naar volgende racedag
Mariska

(verslag trainingsdag op 29 april, zie volgende in tabblad nieuws)

Categories: Nieuws