Trainingsdag
Vandaag lekker getraind onder warme omstandigheden. Zonnetje scheen er goed bij en best warm in pakkie. Phoe Phoe.
Ten eerste is mijn nieuwe pak van Damen Leathers 2 juli terug gegaan aangezien deze niet goed zat op bepaalde plekken. Helaas was het nog niet klaar dat ik vandaag met oude pak moest rijden. Pieter kocht van de week zomaar een Yamaha R6 van 2003 en nam deze vandaag mee. Ik mocht sessie 1 en sessie 5 op de R6 rijden. Sessie 1 reed ik op de Yamaha R6 en jeetje wat een ander gevoel en het was erg wennen. 2:10 voor eerste keer.

Sessie 2, 3 & 4 op de Yamaha TRX940r. Sessie 2 vroeg afgegaan vanwege niet goed gevoel hebben op de voorkant, verloor regelmatig grip. Bandenspanning aangepast en de vering. Volgende sessies was het hierbij opgelost en vertrouwd reed ik mijn rondjes. Uiteindelijk 2.03 , 1 sec boven mijn pr en reed constante tijden.

Sessie 5 nam ik deel op de Yamaha R6 voor 2e sessie proefrijden en Pieter op de TRX940r of deze nog in orde is na vereden sessies van mij. Leuk achter Pieter rijden en helaas na paar rondes begaf de TRX940r het en met kleine crash ging hij eraf door de olielekkage van de motor. Ik heb geluk gehad dat ik niet mee viel door de olielekkage op de baan.
Besloten dat ik morgen wel gewoon de racedag ga rijden maar dan op de Yamaha R6 in de Rookiescup, klasse lager dit keer. Het is even niet anders. Toch stiekem benieuwd hoe ik het zal doen op de R6.
Ondanks de laatste sessie toch nog mooie dag gehad en met aantal bezoekers. Super dat jullie er waren en voor de hulp!

Categories: Nieuws