Trainingsdag / 5 april / CRT

Jullie zijn vast heel benieuwd hoe het vandaag is gegaan. Het was een dag waarop we niet hadden gehoopt.
Het weer was niet fantastisch, baan bleef nat tot na de pauze ’s middags en langzaam droogde de baan op. Het was best koud.

Sessie 1: na 1e ronde al gestopt, veel baanposten zwaaiden met rode/gele vlag. Verslechtering van de grip door olie, plas water ect. Voor mijn neus viel er al 1 in de strubben en ik besloot naar binnen te gaan wat goede keuze is geweest

Sessie 2: in 2e ronde ging ik zelf ook maar de asfalt kussen in de GT bocht. Achterkant gleed weg. Gelukkig ik zelf niets en niks aan mijn pak te zien. Helaas was er schade aan de rechterkant van de motor. De heren Willem en Rob hebben fantastisch werk verricht om de motor weer rijklaar te maken en onderdelen te halen. Mikis en Wiebren hebben hen ondersteund en dankbaar ben ik . Wat een onwijs top team heb ik toch.
Sessie 3: door reparatie van motor niet kunnen deelnemen
Sessie 4: baan droog en rustig weer opbouwen. Ik voelde mij niet echt één met de motor maar probeerde mijn best te doen.
Na aantal evaluaties heeft Mikis aanpassingen gedaan aan de vering ectera.
Sessie 5: opwarm ronde voelde goed aan met nieuwe aanpassingen en het voelde weer vertrouwd. Helaas al meteen in 2e ronde lag er 1 in de Ruskenhoek met brandende motor: meteen rode vlag en einde sessie. Balen balen balen!
Er waren 15 valpartijen, hoorde wij van de marshalls.

Met volle moed gaan we weer door. Morgen weer nieuwe kansen.
Wil nogmaals de heren onwijs bedanken voor hun goede werk en Mikis voor alle tips en tricks aan de team.

Het is met vallen, opstaan en weer doorgaan ???

Mariska

Categories: Nieuws