Dag allemaal,

Ik hoop dat het met jullie ook allemaal goed gaat Met mij gaat het goed, gezond en mijn omgeving ook!
Het is even stil geweest, natuurlijk de corona virus die alles op de kop zette en ik onverwachts ben geopereerd aan mijn pols. Tja sommige zeiden al, voor jou een voordeel want races gaan niet door en je gerust kan laten opereren en herstellen ha-ha. Maarja, het liefst gaat het voor mij gewoon door ondanks alles.

Het gaat inmiddels goed met mij, momenteel nog in de ziektewet. Nog 1 week en mag dan weer volledig mijn pols belasten. YESS, werd eens tijd! Nu ben ik daar al licht mee bezig, vooral de soepelheid weer terug te krijgen, vooral de gas beweging volledig weer kan maken. Wat een stomme operatie met je pols kan doen. In overleg met personal trainer vorige week toch een fysiotherapeut opgezocht en we wilde weten wat ik wel/niet mag doen. (Soepelheid) oefeningen meegekregen en het moet allemaal goed komen, ik heb er vertrouwen in!. Dan weer….. GASSSS, of nie dan? 
Vanaf nu begin ik weer met sporten, dat was laaaang geleden en voel mij echt mehh, moet weer conditie terug zien te krijgen. Het komt goed Mariska!

3 juni had ik 1e trainingsdag staan op prachtige TT circuit, maar helaas moest ik deze voorbij laten gaan in verband met mijn herstel. Deze dag is inmiddels verkocht.
Mijn 1e trainingsdag zal 20 juni zijn en de 2e op 26 juni.

Morgen geef ik deels les op Lelystad via 2TheExperience op mijn eigen straatmotor, dan bekijk ik ook op dat moment hoe het gaat of het niet teveel word. Misschien we dat we nog een dagje eerder dan 20 juni kunnen boeken. Word vervolgd!

Zoals jullie al misschien hebben meegekregen zijn de races afgelast tot 1 september. Alleen trainingsdagen zijn mogelijk, Ook publiek is niet welkom, wat erg jammer is!

Motor is al even bestickerd door BEK reclame, Benny Kooistra bedankt. We zullen deze pas tentoonstellen tijdens trainingsdag.
Alle sponsoren en nieuwe sponsoren zijn prachtig in beeld.

Nieuwe motorpak NF Moto is in werking, duurt even aangezien de fabriek ook even dicht was. Nu loopt het weer op volle toeren en ik ben benieuwd!

tot BROAAAPPPSS Mariska

Categories: Nieuws