Nieuw pak van NFmoto Leathers Nederland & Race airbagvest.

Uitleg; Rechts op de foto op mijn onderarm zie je 3 lichtsensoren waarvan 2 er branden. Er is activatie van de airbag. In totaal zijn er vier sensoren: een gyroscoop en drie versnellingssensoren. Aan de hand van deze sensoren detecteert het vest een eventuele crash. De luchtpatronen blazen de airbag volledig op in minder dan 45 milliseconde. De Airbag biedt een uitzonderlijke bescherming aan de gehele rug, de schouders, de nieren en de borst. Zodra de airbag volledig is opgeblazen absorbeert het tot 94% van de impact energie.
Ik bedank ook speciaal Dennis Eijkenboom voor al de goede service en snelle levering van mijn nieuwe pak na corona perikelen. Onwijs top! Ook graag een pak op maat? Vraag naar mogelijkheden bij Dennis Eijkenboom van NFMoto Leathers Nederland.

Met grote dank aan alle sponsoren die dit mogelijk maken;

Rob’s Techniek, Vacuhandy Vacuumheffers, HPS Motoren Hoornsterzwaag, Het Motorhuis Langezwaag, Saro invest BV, Dave Keyner, Marintech Shiprepair, Rustarrestor tanksealer, Dienstverlening-Jansen, Service Vliek, Motorcamping ’t Witveen , Klusservice Klusservice Roel Snip, Jappie Sipma Montage one for all, Consensys, Dorinda Grouwstra Content Marketing en communicatie, Heit & Mem van Wijngaarden, Empowered by Diesel , Q Theatertechniek, Hofland Deltaflex Rubbertechniek BV, Palm Montage & Hekwerk , Putoline , club van 100 en club van 50. Hartelijk dank!

Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *