Vrijdag 7 april – Trainingsdag

Het worden de 1e meters van het seizoen. Met een nieuw pak op maat en nieuwe laarzen. Het is altijd spannend om de eerste meters te maken. Het was ook spannend of mijn pak wel zou passen aangezien ik er altijd problemen mee heb. Maar hij past, het is zelfs te ruim, maar daar is nog iets aan te doen.  YES we kunnen rijden!

Helaas werkte het weer niet helemaal mee, april doet wat ie wil he! De 1e sessie reed ik op regenbanden, de 2e sessie op intermediates en ’s middags was het gelukkig droog! De 1e sessie deed ik lekker rustig aan om de R6 weer in te rijden. Mijn pak en vooral mijn laarzen voelden heel erg stug aan. Schakelen ging heel moeizaam, ik schakelde continue mis. Gelukkig ging het per sessie beter met de nieuwe laarzen. We hadden ondertussen wat technische problemen met de motor, dus Pieter had het druk met sleutelen. Het blok was de afgelopen winter helemaal uit elkaar geweest en daardoor kwamen we toch een paar kleine olielekkages tegen. Gelukkig konden we dat snel oplossen. De ander probleem was dat de motor hoog in toeren behoorlijk haperde, waar we niet direct een oplossing voor konden vinden. Dus zat er niets anders op dan op de racedag verder te testen.

 

 

 

Categories: Nieuws