IDC Oschersleben 6,7,8 augustus geannuleerd!

Na veel overleg over, en zoekend naar mogelijkheden binnen het eisenpakket dat nu door de Duitse regering aan Nederlanders gevraagd wordt om Duitsland binnen te komen, hebben wij moeten besluiten om de IDC races van vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 augustus te annuleren.

Dubbele vaccinaties en quarantaine voor 5 of 10 dagen kunnen wij op dit moment onvoldoende aan voldoen. Het is uitermate jammer maar het is zoals het is, wij moeten ons aan de huidige beperkingen en verplichtingen houden.

Annulering van Oschersleben betekent dat de volgende IDC races op zaterdag 4 september en zaterdag 11 september op type 3 dagen verreden gaan worden.

Ook in het seizoen 2021 werd de start van het International Dutch Championship door de Corona vertraagd.
Ondanks dat hebben wij al 6 IDC races verreden. Mariska heeft dit seizoen maar 2 races op TT-circuit kunnen deelnemen.. Andere dubbele races vonden plaats in Duitsland (2 op Oschersleben en 2 op Nürburgring). Wegens gezondheidsredenen was Duitsland voor Mariska niet mogelijk. Mariska wil dolgraag in 2022 weer deze circuits bezoeken en voor de podiumplaatsen gaan. 

De maand augustus houdt het International Dutch Championship een zomerstop. Wij gaan elkaar weer zien in september. Mariska hoopt weer te kunnen deelnemen.

Fijne vakantie,

het IDC-team

Categories: Nieuws