Nieuwe kleurstelling

In onze hele race carrière hebben we met kleur blauw gereden. We hebben besloten een hele nieuwe weg in te gaan en te kiezen voor een andere kleurstelling. Dit zijn meteen ook de kleuren van Stichting QRS en ook pitbox genoot Rick Kooistra gaat in deze kleuren deelnemen aan de races. Dus de herkenbaarheid van ons team wordt hiermee groter.
Ondanks een andere kleur blijft blauw mijn favoriete kleur! Gelukkig heb ik een straatmotor die blauw is 😊 Het is ook echt iets wat bij mij past maar ik heb ook heel veel zin om met een ander kleur te rijden
Onze nieuwe racekleuren worden Rood/Zwart!
Met de kleur rood kon ik ook makkelijk een nieuwe helm, laarzen en handschoenen uitzoeken. Met kleur blauw was dat wel een stuk moeilijker. Wat we hebben uitgekozen en is echt super gaaf! Hieronder alvast een paar foto’s van Mariska haar nieuwe uitrusting:
Ik heb gekozen voor een mooie en veilige LS2 Carbon helm. Bedankt Rene Bruinsma van Perfect Dream Bikes voor het leveren van deze gave helm!
Een nieuw pak heb ik laten aanmeten bij Dennis Eijkenboom van DemoPro in Wijchen. Een nieuw pak was nodig aangezien mijn vorige pak erg beschadigd is door een aantal crashes. Super bedankt voor hele goede service Dennis. Ook graag een pak? Kijk op https://www.de-mo-pro.nl/nl/ Mijn pak is inmiddels in de maak en we hopen dat deze op tijd binnen komt, voor de race 8 op april!
Categories: Nieuws