Lieve sponsors, supporters, fans, belangstellenden, familie en vrienden

 

Via deze weg willen wij graag de recente ontwikkelingen binnen het HPS Racing team met jullie delen.

Onze coureur Mariska heeft in goed overleg en weloverwogen besloten een tijdelijke pauze in te lassen i.v.m. gezondheidsproblemen. Voor ons als team staat haar gezondheid en plezier op nummer 1. Vandaar dat wij volledig achter deze beslissing staan.
Mariska zal zich gaan concentreren op haar herstel en conditie, zodat zij voor 2022 weer volop kan gaan voor haar passie; het racen.

Daarnaast heeft Rob afscheid genomen van het team en zijn werkzaamheden voor het team per direct beƫindigd. Voor hem een weloverwogen keus, voor ons natuurlijk spijtig. Zoals zovelen van jullie zullen herkennen, zijn verwachtingen en ambities niet altijd passend als het volledige team zich daar niet meer in kan vinden.
Rob en zijn vrouw Annemieke hebben zich de afgelopen jaren volledig en met enorme toewijding ingezet voor ons team, waarvoor wij zeer dankbaar zijn. Onze wegen scheiden en wij wensen Rob en Annemieke al het goede voor de toekomst.

Wij voelen veel steun van jullie als sponsors en supporters. Wij hopen hierop te kunnen blijven rekenen, zodat we het nieuwe seizoen weer kunnen knallen. Ondertussen zullen wij gaan kijken of we een aanvulling kunnen vinden in een nieuwe monteur. Pieter en Mariska zullen hun aandeel blijven leveren en de nieuwsbrief blijft uiteraard verschijnen, zodat wij jullie goed op de hoogte kunnen blijven houden.

Hartelijke groeten,

HPS racing team
Pieter en Mariska

Categories: Nieuws