?????? ???? ??????? ????:

Met aanvang van het komende raceseizoen in het International Dutch Championship (IDC) gaat HPS Racing met coureur Mariska van Wijngaarden rijden onder de vlag van Quality Racing Support (QRS). Hierdoor kunnen wij gebruik maken van de faciliteiten van QRS op het circuit. Binnenkort volgt de officiƫle teampresentatie.

Deze samenwerking is ontstaan door de contacten die wij in oktober van het afgelopen seizoen hebben gelegd met het RXK Racing team en coureur Rick Kooistra (IDC Supersport 600). Bij de laatste races hebben wij al samengewerkt met Rick en zijn coach Hans Menger. Dit resulteerde voor Mariska in prima testsessies waarbij de afstelling van haar R6 verder geoptimaliseerd werd. Het enthousiasme en vertrouwen bleek wederzijds, wat resulteerde in deze nieuwe samenwerking!

Wie is Rick Kooistra:
Deze 21 jarige coureur is een getalenteerde en enthousiaste jongeman die voorin meestrijdt in de Supersport 600 van het IDC. Hij studeert aan de Johan Cruijff Academy, een opleiding voor topsporters.

Voorjaarstraining Andalusia:
Mariska en Rick gaan samen deelnemen aan de voorjaarstrainingen op het circuit Andalusia in Spanje om goed voorbereid aan de start te komen. Beide coureurs staan te popelen om weer op de motor te zitten en in het juiste raceritme te komen.

Wij hebben er heel veel zin in en jullie zijn van harte welkom in pitbox 17.
HPS Racing Team
&
RXK Racing Team Rick Kooistra

Categories: Nieuws