Pols operatie en herstel

Het is even stil geweest want de trainingen & races gaan nog steeds niet door i.v.m. maatregelen COVID-19. Mariska werkt in de zorg dus dat bleef gelukkig doorgaan en niet steeds thuis hoeft te zitten.

Bericht van Mariska;  Eerder in februari heb ik eens het ziekenhuis bezocht over de pols of dat geen kwaad kon dit seizoen. Het is een cyste (ganglion) op een zeldzame plek. Het is niet weg te zuigen wat normaliter mogelijk is. Met hen gepland om de ganglion na raceseizoen operatief te verwijderen aangezien de klachten niet echt aanwezig waren en gewoon kon racen. Helaas ging het toch de andere kant op dan verwachtte.


Ik ondervond de laatste weken veel hinder van mijn rechter pols in dagelijkse bezigheden. Ik liet dingen (bijna) vallen, tintelingen, krachtvermindering, zeurende pijn.
Vooral op het werk had ik er meeste last van, krachtsport ging ook langzaam niet meer. Tussendoor eens gebeld, afwijzing i.v.m. geen operaties in ziekenhuizen wegens COVID-19.

2 weken geleden(april) nieuwe poging om operatie aan te vragen en mocht de volgende dag komen en nog eens dag erna naar anesthesist. En 3 dagen later werd ik al geopereerd op maandag 20 april via plexus block (verdoving vanaf sleutelbeen) Paar uur erna mocht ik weer naar huis. Dat ging snel! . Inmiddels zijn we een week verder en het gaat met mij goed. Pijnstilling doet wonderen. Eerste paar dagen waren vervelend. 4 mei mag het gips weer eraf en op naar goed herstel. Ook gauw weer mijn “gas” pols kan gebruiken. 

Mariska

 

Categories: Nieuws