Vanmorgen vroeg met de auto naar het circuit gegaan. Motor uitgepakt en bandenwarmers gemonteerd. Na de briefing van Patrick v/d Goorbergh ingedeeld in groep B2.

Eerste sessie wat onwennig, gespannen en iets te hoge snelheden. Ook kwamen de banden kouder van het circuit dan uit de bandenwarmers. De daarop volgende sessies gingen beter en na wat meer mijn eigen ding te doen en in de groep achteraan te rijden, sloot ik de dag af met een mooie 1.56.

In 2017 met de TRX940 reed ik een 2.00 met moeite op de laatste dag. Niet verwacht al grote stap te hebben gemaakt op dag 1 met de nieuwe R6.

Na een paar vragen aan Rafael (mijn instructeur) en door goed te luisteren naar zijn feedback, heb ik een mooie progressie kunnen boeken. Ik heb nog tips gekregen en die ga ik morgen toepassen.

Ik heb nu al zin in dag twee!

Mariska#393