NieuwsSpeedweek

Verslag Speedweek dag 5

Zeelenberg Speedweek 2018

Met vers rubber begonnen we aan de laatste dag, dag 5 van de Meet the Speed week!

Ik bleef in dezelfde groep B2. Vandaag leerde ik het circuit steeds beter kennen en ging ik sneller door de bochten. Ik zat soms even wat te spelen met de lijnen en de juiste versnellingen. Wederom veel geleerd van de instructeur. Langzaam raakte ik zowel geestelijk als lichamelijk op; ik begon de vermoeidheid te voelen en ik was niet de enige. Velen lieten de laatste 1 of 2 sessies liggen, maar alle sessies heb ik kunnen rijden. In de laatste sessie lekker geknald en toen zat de Speedweek er helaas weer op.

Na de laatste sessie hebben we alles weer ingepakt in het krat. Moe, maar voldaan gingen wij weer naar het hotel. Om 22:00 hadden we met zijn allen een afsluiter met een mooi Certificaat van Deelname, met de snelste tijden van de beide circuits erop, gekregen van Wilco Zeelenberg. Na bedankje van Wilco en crew gingen wij nog even nagenieten, met veel geklets en bier.

De volgende dag gingen we weer naar het vliegveld van Alicante, om weer terug te reizen naar Nederland. Het was een fantástische week, waarin ik een hoop heb geleerd, maar vooral ook heel veel plezier heb gehad!

Ik kan niet wachten om in Nederland weer te gaan rijden met de R6 en kan laten zien wat ik nog meer in mijn mars heb.

Thank you all & de Meet the Speed crew!

Mariska #393